Cine este tânărul care s-a aruncat în gol de pe un viaduct pe Transfăgărășan
foto PROtv.ro

George Țelinoiu, fotograf renumit din Curtea de Argeș, găsit decedat după ce s-a aruncat de pe viaductul Vidraru.

Într-o descoperire șocantă, George Țelinoiu, un cunoscut fotograf și videograf din Curtea de Argeș, a fost găsit fără suflare după ce s-a aruncat de la o înălțime de peste 100 de metri de pe viaductul Vidraru. Incidentul a avut loc pe 18 septembrie, și a șocat comunitatea locală, unde George era bine cunoscut și respectat pentru activitatea sa profesională, scrie presa națională.

În dimineața respectivă, tatăl lui George Țelinoiu a avut un sentiment că ceva rău se va întâmpla și a plecat spre barajul Vidraru. Din păcate, nu a ajuns la timp pentru a-și salva fiul. Mașina lui George a fost găsită în fața barierei de la viaduct, deși zona era închisă circulației autoturismelor.

CITEȘTE ȘI: Bărbat decedat după ce a căzut în gol în apropierea unui viaduct de pe Transfăgărășan

La fața locului au intervenit echipe de salvamontiști și pompieri din Argeș, dar pentru George nu s-a mai putut face nimic. Potrivit apropiaților, George Țelinoiu se confrunta de ceva vreme cu o depresie severă și nu era la prima sa tentativă de sinucidere.

Conform comunicatului emis de ISU Argeș, „În ziua de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au intervenit pe DN 7C- Transfăgărășan, unde, în zona unui viaduct, pe raza comunei Arefu, un bărbat ar fi căzut de la înălțime. La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, precum și salvamontiști și pompieri argeșeni, fiind constatat decesul celui în cauză, bărbat de 34 de ani, din Curtea de Argeș. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. În cauză urmează să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”

George Țelinoiu provenea dintr-o familie înstărită din Curtea de Argeș, părinții săi fiind cunoscuți în comunitate ca oameni de afaceri. Activitatea sa profesională și impactul pe care l-a avut în domeniul fotografiei și videografiei au fost apreciate de colegi și clienți deopotrivă.

Ultima oră