„Back to School”, la 9 Optik. Oferte imbatabile pentru ochelari de vedere pentru copii și adulți

Luna septembrie aduce la 9 Optik super reduceri pentru elevii care au nevoie de o pereche de ochelari noi. Magazinul de ochelari a pregătit oferte consistente și pentru adulții care își doresc o pereche de ochelari de cea mai bună calitate.

A început școala, iar acum copiii au nevoie mai mult ca niciodată de protecție pentru vedere. Astfel, 9 Optik s-a gândit să ofere 39% reducere la rame și lentile pentru copii pentru a se asigura că cei mici au o vedere clară și confortabilă. Pe lângă un control amănunțit al vederii cu aparatură de ultimă generație, la 9 Optik găsești o gamă variată de rame moderne și lentile de calitate, acum la prețuri reduse.

Ofertele lunii septembrie nu se termină aici. Adulții cu vârste de peste 40 de ani pot beneficia de 25% reducere la lentilele progresive și 50% la a doua pereche de ochelari. Lentilele progresive sunt ideale pentru a reduce oboseala oculară și pentru a-ți oferi o vedere clară la toate distanțele.

Tot adulții de peste 40 de ani beneficiază de 50% reducere la a doua pereche de ochelari! Fie că ai nevoie de o pereche de rezervă, fie că vrei să faci un cadou partenerului, părinților sau oricărei alte persoane dragi, oferta este ideală pentru întreaga familie.

Magazinul de ochelari 9 Optik are trei locații în județul Sibiu, mai exact în Promenada Mall, în Shopping City din Șelimbăr și pe Calea Cisnădiei.

Fii la curent cu reducerile și ofertele, urmărind paginile de Facebook și Instagram.

 

Ultima oră