starea muncitorului care a căzut de pe o schelă în sibiu. lucra la fațada unui bloc

Un bărbat a ajuns luni după-amiază la spital după ce a căzut de pe o schelă în Sibiu. Omul efectua lucrări la fațada unui bloc din cartierul Tilișca. 

starea muncitorului care a căzut de pe o schelă în sibiu. lucra la fațada unui bloc

Un muncitor care lucra la fațada unui bloc de pe strada Islazului din Sibiu s-a dezechilibrat și s-a prăbușit de pe o schelă de la o înălțime de aproximativ 4 metri. 

Citește și: Bărbat căzut în gol de pe o schelă la Sibiu

Potrivit directorului ITM Sibiu, cazul este cercetat de angajatorul muncitorului. „Este un accident, angajatorul ne-a comunicat evenimentul. Cercetarea o face unitatea, iar după finalizarea acesteia, vom interveni noi”, a precizat Alexandru Stănilă. 

Starea de sănătate a bărbatului este relativ bună. El a fost dus la spital cu o ambulanță, având un traumatism cranio-facial, o fractură a antebrațului stâng cu luxație a cotului și un traumatism abdominal. În prezent, el este internat pe secția Ortopedie.

„Pacientul în vârstă de 52 de ani, care a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu cu politraumatisme survenite după ce a căzut de pe o schelă, este internat în cadrul secției Ortopedie. Bărbatul s-a prezentat la spital luni, 16 septembrie, în jurul orei 17, având politraumatisme și două fracturi. La acest moment, i se administrează tratament de specialitate pentru rănile suferite și este ținut sub observație”, a declarat Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu. 

Ultima oră