Plecat de la Sibiu, Daniel Paraschiv dezamăgește în Liga 2 din Spania
foto/ GSP

Fostul atacant al echipei FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv se adaptează greu în a doua ligă iberică, acolo unde este folosit sporadic de noua sa formație, Real Ovideo. 

Daniel Paraschiv a ajuns în această vară la Real Oviedo, după ce ibericii au plătit suma de 750.000 de euro. În plus, sibienii au păstrat și 25% dintr-un viitor.

În primele cinci etapa din Segunda Division, ”Para” a bifat 4 prezențe, cu un total de doar 50 de minute jucate.

Daniel Paraschiv nu a contribuit la niciun gol marcat de echipa sa până în acest moment, iar Oviedo este în acest moment pe locul 10 în clasament.

În ultima rundă, Oviedo a câștigat cu 1-0 meciul cu Cartagena (1-0). Românul i-a luat locul lui Alemão în minutul 65, dar presa iberică l-a criticat.

După prestația lui Paraschiv, publicația Killer Asturias scrie că „momentan sunt puține lucruri pozitive de remarcat la român. Dinamic, proaspăt și cam atât. A avut o cursă în viteză când apărarea adversă nu era atentă, dar nu a finalizat”. Sursa citată i-a dat atacantului nota 5.

La Voz de Asturias a fost ceva mai aspră cu vârful român și i-a acordat nota 4, cel mai mic calificativ de la Oviedo. ”A avut la dispoziție 25 de minute, dar a fost imprecis și nu a finalizat corect, cu capul, o centrare venită din lateral” au scris cei de la La Voz de Asturias.

Ultima oră