Intrare gratuită pentru șelimbăreni la meciurile echipei CSC în Liga 2
Clubul CSC 1599 Șelimbăr a anunțat că a decis ca locuitorii comunei să aibă acces gratuit la meciurile de pe teren propriu ale ”călăreților roșii”.
Locuitorii din Șelimbăr vor avea acces gratuit la toate meciurile considerate pe teren propriu ale echipei care activează în eșalonul secund. Aceștia vor putea intra la Tribuna 2 a Stadionului din Cisnădie prezentând cartea de identitate sau viza de flotant, care atestă că locuiesc în comuna Șelimbăr.
„Am luat decizia ca, începând de la meciul de sâmbătă, la toate meciurile considerate “acasă”, șelimbărenii să aibă acces gratuit la meciurile echipei lor, indiferent de locul unde acestea se vor disputa, până când vom veni acasă la Șelimbăr. Am simțit întotdeauna suportul oamenilor din comunitate și îi dorim cât mai aproape de CSC Șelimbăr. Din punct de vedere sportiv, acest club reprezintă inima localității. Vă așteptăm alături de călăreții roșii. Hai, Șelimbăr!”  a declarat directorul clubului, Cornel Stănilă. 
Prin urmare, locuitorii întregii comune vor avea acces gratuit la Tribuna 2 în cadrul tuturor meciurilor de „acasă”, fie că acestea se dispută la Cisnădie, fie la Sibiu.
Cu 5 puncte din 5 jocuri, echipa pregătită de Constantin Schumacher ocupă locul 18 din 22 de competitoare în Liga 2. Miercuri, 18 septembrie, CSC Șelimbăr joacă la Hunedoara, cu Corvinul, în meci restant din prima etapă.
Intrare gratuită pentru șelimbăreni la meciurile echipei CSC în Liga 2

Ultima oră