Descoperă magia violoncelului. Ștefan Cazacu invită sibienii la un concert educațional la Sala Thaila

Filarmonica de Stat Sibiu va găzdui un concert educațional special intitulat „Descoperă violoncelul”, vineri, 20 septembrie 2024, la Sala Thalia. Evenimentul se va desfășura în două sesiuni, la orele 9:30 și 11:00, și va aduce în prim-plan talentul remarcabil al tânărului violoncelist Ștefan Cazacu.

Ștefan Cazacu, recent laureat al prestigioaselor concursuri internaționale din Germania și România, va interpreta lucrări de J.S. Bach, S. Prokofiev, G. Ligeti și G. Cassado. Acest concert reprezintă o oportunitate rară de a explora profunzimea și versatilitatea violoncelului prin intermediul unui artist de excepție. Cazacu, cu o carieră deja impresionantă la doar 25 de ani, a fost recunoscut pentru performanțele sale extraordinare în competiții de renume și a impresionat publicul din întreaga lume.

Concertul va fi o adevărată revelație pentru iubitorii muzicii clasice și nu numai. Biletele sunt disponibile la prețul de 10 lei și pot fi rezervate prin apel la 0735 566 486. Sala Thalia, cu atmosfera sa intimă și elegantă, va fi locul perfect pentru a vă bucura de o dimineață muzicală de neuitat.

Nu ratați ocazia de a fi martorii unui eveniment muzical care promite să aducă în prim-plan frumusețea violoncelului și talentul unui artist de excepție!

Ultima oră