Beat criță la volan în Roșia. Alcoolemie de peste unu la mie
FOTO arhivă

Poliția Municipiului Sibiu a efectuat o oprire în trafic care a dus la depistarea unui șofer cu un nivel ridicat de alcool în sânge. La aproximativ ora 07:30, pe strada Ocnei din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Roșia.

Testarea alcoolscopică a indicat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, care vor stabili nivelul alcoolemiei în sânge. Poliția Sibiu continuă cercetările pentru a aplica măsurile legale corespunzătoare.

În aceeași zi, dar la ora 23:45, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Agnita. Testarea alcoolscopică a arătat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost, de asemenea, transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice pentru a determina alcoolemia în sânge. Poliția Agnita efectuează cercetări suplimentare pentru a stabili faptele și a aplica măsurile legale corespunzătoare.

În ambele cazuri, autoritățile continuă investigațiile și vor lua măsurile legale necesare pentru a combate conducerea sub influența alcoolului, în scopul asigurării siguranței rutiere.

Ultima oră