Apple lansează iOS 18: Funcții noi și îmbunătățiri majore

Apple lansează iOS 18 luni și, cu această ocazie, prezintă o serie de funcții noi și îmbunătățiri pentru dispozitivele compatibile. Apple lansează luni mult așteptatul iOS 18, conform anunțului făcut la cel mai recent eveniment Apple, scrie TechRadar, citează Mediafax.

Cu toate acestea, funcțiile Apple Intelligence nu vor fi disponibile până la lansarea iOS 18. Cei care au iPhone 15 Pro sau Pro Max pot testa Apple Intelligence abia la versiunea beta a iOS 18.1, care va sosi, cel mai probabil, în octombrie.

Pentru a descărca iOS 18, utilizatorii au nevoie de un iPhone XS sau de un model mai nou, inclusiv cele echipate cu chipsetul A12 Bionic.

Modelele iPhone compatibile includ iPhone 16, 15, 14, 13, 12, 11, XS, XR și SE de a doua și a treia generație.

Pentru a instala iOS 18, se poate accesa Setări – General – Actualizare software. Va fi nevoie de între 5 și 10 GB de spațiu liber pe dispozitiv.

Printre funcțiile cu adevărat interesante ale iOS 18 se numără personalizarea avansată a ecranului de pornire, îmbunătățiri aduse Centrului de Control, o aplicație Photos complet reproiectată și un nou mod de gestionare a parolelor prin aplicația Passwords.

Mai mult decât atât, noua actualizare introduce schimbări în aplicația Messages, inclusiv posibilitatea de a programa mesaje și de a trimite SMS-uri prin satelit în situații de urgență.

Ultima oră