ANAF Sibiu scoate la licitație mai multe mașini. Prețurile încep de la 2.000 de lei
Sursa foto: Anaf.ro

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu a scos la vânzare prin licitație mai multe autoturisme. Cel mai scump autoturism costă aproape 85.000 de lei.

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu, prin Serviciul de Colectare și Executare Silită, vinde luna aceasta trei autoturisme. Cele mai scumpe autoturisme scoase la vânzare de ANAF sunt o Skoda model Superb 3 din anul 2019, Diesel, cu putere de 140 KW și un autoturism marca Peugeot model Boxer, tot din 2019, Diesel cu putere de 103 KW.

Autoturismele nu prezintă semne majore de uzură, iar prețul de evaluare și de pornire la licitație fiind de 73.000 de lei pentru mașina marca Skoda, respectiv 84.000 de lei pentru Peaugeot. De asemenea, este scos la licitație un autoturism marca Opel model Astra, fabricată în 2002. Prețul de pornire pentru aceasta este de 2.000 de lei.

Licitația este organizată în data 26 septembrie, la ora 11.00, la sediul AJFP Sibiu, de pe Calea Dumbrăvii, nr.17. Aici se vor vinde cele două mașini, Skoda Superb și autoturismul marca Peaugeot.

Cealaltă mașină, marca Opel, va fi vândută în cadrul licitației organizată de AJFP Sibiu, în data de 27 septembrie, de la ora 11.00. Pentru participarea la licitație, ofertanții interesați trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, mai multe documente, respectiv: oferta de cumpărare, dovada plății taxei de participare, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației, împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant, copie după actul de identitate (în cazul persoanelor fizice), copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului (pentru persoanele juridice române), actul de înmatriculare tradus în limba română (pentru persoanele juridice străine), declarația pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoana interpusă cu debitorul. 

 

 

Ultima oră