A murit fratele mai mare al lui Michael Jackson

Tito Jackson, fratele mai mare al legendarului artist Michael Jackson și membru fondator al formației Jackson 5, a murit duminică la vârsta de 70 de ani.

Potrivit relatărilor, Tito a suferit un atac de cord în timp ce conducea din New Mexico spre Oklahoma, conform unui comunicat al prietenului de familie și fostului manager al familiei Jackson, Steve Manning. Cauza oficială a decesului nu a fost încă confirmată.

Tito Jackson a fost fotografiat ultima dată pe 9 septembrie, la Munchen, Germania, înainte de un concert al formației The Jacksons, care include și frații săi Jackie și Marlon Jackson. Fratele său Michael Jackson, cunoscut ca „Regele muzicii pop”, a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unui stop cardiac, scrie Observator.

Tito Jackson a lăsat în urmă trei fii: Taj (41 de ani), Taryll (39 de ani) și TJ (46 de ani), membri ai trupei 3T, precum și nouă nepoți. Mama copiilor săi, Delores „Dee Dee” Martes, a decedat în 1994 în urma unui accident în piscină, iar iubitul ei, Donald Bohana, a fost condamnat pentru crimă de gradul doi. Bohana a fost eliberat condiționat în decembrie 2022 după 24 de ani de închisoare.

Într-un interviu recent pentru The Mirror, Tito Jackson a reflectat asupra fratelui său Michael, afirmând: „Lumea nu a fost deloc bună cu Michael. Moartea lui a fost o tragedie majoră. Lumea a pierdut multe lucruri bune de la el, pentru că nu a fost doar un muzician sau un artist, a fost o persoană iubitoare. Îi plăcea să dăruiască.”

Ultima oră