Peste 1100 de persoane au participat la prima ediție a "Maratonului Resuscitării" (foto)

Sâmbătă, pe 14 septembrie, Sibiul a găzduit prima ediție a „Maratonului Resuscitării”, un eveniment organizat de Fundația pentru S.M.U.R.D., în colaborare cu ISU Sibiu și Voluntarii SMURD Sibiu, desfășurat la Shopping City Sibiu.

Peste 1100 de persoane au participat la prima ediție a "Maratonului Resuscitării" (foto)

Evenimentul a adunat peste 1100 de adulți și numeroși copii, care au avut oportunitatea de a învăța tehnici esențiale de resuscitare și acordare a primului ajutor.

Participanții au beneficiat de sesiuni de instruire conduse de formatori SMURD, medici, voluntari și studenți ai facultății de medicină. Aceste sesiuni au inclus demonstrații de resuscitare cardiopulmonară (RCP), utilizarea defibrilatoarelor automate externe (AED) și alte manevre de prim ajutor, având ocazia să exerseze pe manechine sub îndrumarea atentă a instructorilor.

Peste 1100 de persoane au participat la prima ediție a "Maratonului Resuscitării" (foto)

”Scopul evenimentului a fost de a spori conștientizarea importanței cunoașterii tehnicilor de resuscitare și de a încuraja cât mai mulți oameni să fie pregătiți pentru intervenții în situații de urgență. Mulțumim tuturor celor care au participat și s-au implicat în acest important eveniment dedicat comunității sibiene!” au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Peste 1100 de persoane au participat la prima ediție a "Maratonului Resuscitării" (foto) Peste 1100 de persoane au participat la prima ediție a "Maratonului Resuscitării" (foto) Peste 1100 de persoane au participat la prima ediție a "Maratonului Resuscitării" (foto) Peste 1100 de persoane au participat la prima ediție a "Maratonului Resuscitării" (foto) Peste 1100 de persoane au participat la prima ediție a "Maratonului Resuscitării" (foto)

Ultima oră