Fetele de la FC Hermannstadt, la primul punct în Superliga feminină de fotbal
Foto: Noi suntem Hermannstadt

Echipa feminină de fotbal FC Hermannstadt a reușit sâmbătă primul punct în Superliga, după ce a remizat la Cisnădie, scor 1-1 cu CSM Unirea Alba Iulia.

Oaspetele au deschis scorul la Cisnădie, profitând de jocul slab al gazdelor din primul mitan. Alba Iulia a avut 1-0 la pauză, conform cu realitatea din teren.

Sibiencele au jucat mult mai bine în partea secundă, au dominat și au egalat prin Raluca Dinescu, care a transformat o lovitură de pedeapsă obținută de Antonia Stanea. S-a terminat 1-1 și ambele echipe rămân fără victorie în Superliga.

După patru înfrângeri, FC Hermannstadt a obținut sâmbătă primul punct în Superliga feminină. Echipa pregătită de Dan Călinescu și Octavian Budică așteaptă încă primul succes în topul fotbalului feminin. Dacă nu a venit nici acasă cu Alba Iulia, se anunță în continuare momente grele pentru sibience în primul eșalon.

FC Hermannstadt: Adam – Bocăniciu, Marinescu, Constantinescu, I. Popa, Mărgărit, Muntean, Dinescu, Răchițan, Stanea, Chirilă. Au mai jucat: D. Oana, Frățilă.

Fetele de la FC Hermannstadt, la primul punct în Superliga feminină de fotbal

 

Ultima oră