TIFF Sibiu: O nouă proiecție Moromeții 3 și un weekend plin de invitați

Organizatorii TIFF Sibiu anunță o nouă proiecție a filmului Moromeții 3

 După cererea mare de bilete, TIFF Sibiu anunță o nouă proiecție a filmului Moromeții 3 de Stere Gulea. Filmul va putea fi vizionat sâmbătă, 14 septembrie, la CineGold, la orele 16:00 și 18:00. Spectatorii vor avea ocazia să discute cu actorii Alex Călin și Olimpia Melinte după proiecții. Biletele pot fi achiziționate online sau de la casieria cinematografului: https://tiffsibiu.eventbook.ro

TIFF Sibiu: O nouă proiecție Moromeții 3 și un weekend plin de invitați

În acest weekend, TIFF Sibiu va găzdui și alți actori și regizori români:

  • Angelina Pavel și Vladimir Țeca vor fi prezenți la proiecția filmului Horia (r. Ana-Maria Comănescu) sâmbătă, 14 septembrie, ora 11:00, la CineGold.
  • Regizorul George ve Ganeard și sunetistul Andrei Vicol vor fi la proiecția filmului Clasat (r. Horia Cucuta, George ve Ganeard) sâmbătă, la ora 20:30, tot la CineGold.
  • Pe 15 septembrie, regizorul Claudiu Mitcu va participa la proiecția filmului Rusalka la CineGold, de la ora 18:00.

Festivalul se desfășoară în perioada 12 – 15 septembrie, cu proiecții la CineGold, Forumul German – Sala Oglinzilor și în Piața Mare, unde intrarea este liberă. Accesul la proiecțiile pentru copii se face pe baza rezervării unui bilet cu valoare 0.

Programul complet al festivalului este disponibil pe sibiu.tiff.ro și pe pagina de Facebook a Festivalului. Modificările de program cauzate de vreme nefavorabilă vor fi anunțate pe site și pe pagina de Facebook a festivalului.

TIFF Sibiu: O nouă proiecție Moromeții 3 și un weekend plin de invitați

Ultima oră