Șofer resuscitat pe DN1 la ieșirea din Sibiu după ce a intrat cu TIR-ul într-un gard al aeroportului (foto)

Sâmbătă, în jurul orei 14.30, în timp ce conducea un ansamblu tir pe DN 1, dinspre Cristian spre Sibiu, cel mai probabil pe fondul unor probleme medicale, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Vâlcea, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara carosabilului, lovind un gard de pe partea dreaptă a sensului de mers.

Aflat în stare de inconștiență, bărbatul a fost supus manevrelor de resuscitare, a răspuns și a fost apoi transportat la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu au intervenit pe DN 1, în apropierea străzii Salzburg, la un accident rutier.

Șofer resuscitat pe DN1 la ieșirea din Sibiu după ce a intrat cu TIR-ul într-un gard al aeroportului (foto)

La fața locului au fost mobilizate, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, mașina medicului de urgentă și un echipaj SMURD cu medic.

”Un bărbat de aproximativ 54 de ani se afla în stop cardio-respirator. S-au aplicat de urgență manevre de resuscitare de către echipele medicale, acestea dând rezultat. Ulterior pacientul a fost preluat de o ambulanță SAJ și transportat la UPU Sibiu.” transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră