Sibianul Victor Cornea, învins la dublu în Cupa Davis sub ochii Andreei Bălan

Perechea Victor Cornea / Bogdan Pavel a pierdut sâmbătă, la Craiova, meciul de dublu din Cupa Davis, 0-2 la seturi cu chinezii Fajing Sun / Rigele Te. 

În meciul de dublu de la Cupa Davis dintre România și China,  Victor Cornea și Bogdan Pavel au cedat sâmbătă, scor 4-6, 4-6 în disputa cu Fajing Sun / Rigele Te.  Tenismenul sibian a fost susținut la Craiova și de iubita sa, artista Andreea Bălan. Vineri, după primele jocuri de la Craiova, cei doi s-au îmbrățișat, sărutat, iar apoi au oferit autografe fanilor prezenți la eveniment.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan despre relația cu sibianul Victor Cornea: ”Oriunde merg, el plătește tot”

Cornea ocupă locul 80 în lume la dublu, Pavel este pe 272, în timp ce Sun se află pe 289, iar Te este pe 742.

România – China se desfășoară în Sala Sporturilor din Craiova iar scorul la general este 2-1. Jucătorii pregătiți de căpitanul Gabriel Trifu mai au nevoie de o victorie pentru a merge la barajul pentru Grupa Mondială principală.

”Suntem aproape toți din echipă la primele convocări, este foarte important să construim o chimie bună și să putem spera la Grupa Mondială cât mai curând” a spus recent Victor Cornea.

După meciul de Cupa Davis, Cornea va continua să joace la dubu alături de ucraineanul Denis Molcianov, alături e care s-a impus recent în turneul de la Como. ”Voi juca în turnee  Challenger de 125 și de 100 ATP alături de Denis Molcianov. Vom juca probabil și la Challenger de 500 și 250 ATP, mai sunt câteva pe finalul acestui an și probabil vom ataca aceste turnee pe hard indoor” a anunțat tenismenul sibian.

Sibianul Victor Cornea, învins la dublu în Cupa Davis sub ochii Andreei Bălan

 

Ultima oră