Filmul accidentului de pe Hula Bradului. Un șofer a adormit la volan: 3 mașini distruse și 3 oameni răniți (foto)

Sâmbătă, în jurul orei 16:30, pe DN1, în zona Hula Bradului, un grav accident rutier a blocat complet traficul, după ce un șofer ar fi adormit la volan și a intrat pe contrasens, provocând o coliziune în lanț.

Conform primelor cercetări, un cetățean străin de 42 de ani, care conducea un autoturism spre Brașov, a pierdut controlul mașinii din cauza oboselii, pătrunzând pe sensul opus și lovind frontal un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani din București.

Filmul accidentului de pe Hula Bradului. Un șofer a adormit la volan: 3 mașini distruse și 3 oameni răniți (foto)

CITEȘTE ȘIAccident cu mai cel puțin 3 răniți și 3 mașini implicate pe DN1 la Hula Bradului (update foto)

În urma impactului, mașina bucureșteanului a fost proiectată pe contrasens, lovind un al treilea autoturism, condus de un bărbat de 50 de ani din județul Covasna, și provocând un nou impact cu un alt autoturism care circula spre Sibiu, condus de un tânăr de 27 de ani din București.

Accidentul s-a soldat cu trei victime, toate cu răni ușoare. Echipajele medicale SAJ și ISU au intervenit prompt, transportând răniții la UPU Sibiu. Printre victime se numără un bărbat de 31 de ani, cu traumatism cranian, și o tânără de 18 ani cu traumatism de umăr. O altă femeie rănită a fost preluată de echipajele ISU.

Traficul în zonă a fost blocat complet pentru câteva ore, iar poliția a deviat circulația pe rute ocolitoare. Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele accidentului, existând indicii că oboseala șoferului străin a fost factorul declanșator.

Ultima oră