CSC Șelimbăr, învinsă la Afumați. ”Călăreții roșii” alunecă spre subsolul Ligii 2 (video)

CSC Șelimbăr a pierdut sâmbătă în deplasare, la Afumați, scor 0-1, în meci contând pentru etapa 6 din Liga 2. 

Echipa șelimbăreană a început bine în jocul de la Afumați, unde a avut primele situații de gol. Butucel a avut prima ocazie importantă, când a reluat din 6 metri, dar portarul gazdelor a scos cu piciorul.

Afumați a deschis scorul în minutul 26, după un corner, Al. Enache reia cu capul de la prima bară spre colțul lung, portarul Măluțan deviază mingea în plasă, la colțul scurt.

Mijlocașul împrumutat de la FC Hermannstadt, ghanezul Ayine reia imprecis de pe 6 metri, cu capul,  după o centrare venită din flancul stâng.  Portarul șelimbărenilor, Măluțan s-a remarcat în minutul 60 când a avut două intervenții importante.  Șelimbărenii cer penalty cu un sfert de oră înainte de final, când Bucuroiu intră cu mingea la picior în careu și cade după un duel cu un adversar.

S-a terminat 1-0 pentru ilfoveni și echipa lui Constantin Schumacher a căzut pe locul 17 în clasament, cu 5 puncte din 5 jocuri. Miercuri, ”călăreții roșii” vor juca la Hunedoara, contra Corvinului, în meci restant din prima etapă.

CSC Șelimbăr: Măluțan – Buzan, Gogor, Gherman, Marrone (Șerban 64′) – Boboc, Butucel (Ayine 37′) – Monea (Nerukh 77′), Soare (Olariu 64′),  Hernando (Bucuroiu 64′) –  Babic. Antrenor: Constantin Schumacher

CSC Șelimbăr, învinsă la Afumați. ”Călăreții roșii” alunecă spre subsolul Ligii 2 (video)

Ultima oră