Accident pe A1 la Sibiu. Două minore rănite, transportate la spital

Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la km. 252, Centura ocolitoare a mun. Sibiu, pe sensul Sibiu – Sebeș.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei neadaptate în condiții de ploaie și carosabil ud, o femeie în vârstă de 45 de ani, din județul Cluj, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit parapetul marginal, oprindu-se pe banda 2.” transmite IPJ Sibiu.

Două minore, de 11, respectiv 16 ani, din județul Cluj, au suferit vătămări corporale ușoare și au fost transportate la spital.

ISU Sibiu a intervenit de urgentă pe A1 la km 252 pe sensul de mers Sibiu- Sebeș la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și trei persoane.

”La fața locului au fost mobilizate un echipaj SMURD cu medic, o autospeciala de stingere și o autospecială de descarcerare.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru trei persoane și două persoane au fost transportate la spital. Două minore în vârstă 11 respectiv 16 ani care a suferit un traumatism cranian și a fost transportate de către echipajul SMURD la CPU Luther, conștiente.” a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU.

Ultima oră