Accident cu mai cel puțin 3 răniți și 3 mașini implicate pe DN1 la Hula Bradului (update foto)

Un accident rutier major a avut loc pe DN1, în zona Hula Bradului, în această dimineață, provocând blocarea totală a traficului. Accidentul implică mai multe autoturisme, iar situația este în continuă desfășurare.

Actualizare

Accident cu mai cel puțin 3 răniți și 3 mașini implicate pe DN1 la Hula Bradului (update foto)

Accidentul rutier grav de pe DN1 în zona Hula Bradului a necesitat intervenția echipajelor SAJ și ISU care au asistat medical trei persoane implicate în incident.

Un bărbat de 31 de ani cu traumatism cranian și excoriații a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu de către echipajele SAJ O femeie de 18 ani cu traumatism de umăr a fost, de asemenea, transportată la UPU Sibiu de echipajul SAJ În plus, o altă femeie a fost transportată la UPU de echipajul ISU.

Starea victimelor este în evaluare, iar autoritățile continuă să investigheze cauzele accidentului și să gestioneze situația de urgență. Traficul în zonă rămâne blocat și șoferii sunt sfătuiți să evite ruta și să utilizeze alternative disponibile Se așteaptă informații suplimentare pe măsură ce echipele de intervenție finalizează operațiunile.

Accident cu mai cel puțin 3 răniți și 3 mașini implicate pe DN1 la Hula Bradului (update foto)

Știre inițială

În urma alertării, Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Sibiu a trimis de urgență două echipaje pe locul accidentului: unul cu medic și unul de tip B. Echipele de intervenție sunt în prezent pe teren și lucrează pentru gestionarea situației și acordarea asistenței medicale necesare.

Traficul pe DN1 este complet blocat în zona Hula Bradului.

”Un echipaj SMURD a intervenit de urgentă pe DN 1 pe Hula Bradului la un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme. O femeie în vârstă de aproximativ 53 de ani care a suferit un traumatism cranian a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă.” a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră