Tursib prelungește traseul 11 până la ieșirea din Cartierul Arhitecților

Într-un proiect de hotărâre suspus dezbaterii publice, Tursib propune modificări ale programului de circulație al transportului în comun începând din luna octombrie. Astfel, se anunță că traseul autobuzului cu numărul 11 ajunge până la ieșirea din Cartierul Arhitecților.

Proiectul de hotărâre supus spre dezbatere și aprobare în cadrul ședinței Consiliului Local al Municipiului Sibiu prevedere solicitarea Tursib cu privire la reluarea circulației peste pasajul de la gară și implementarea proiectului școlar prin care elevii vor avea asigurat transportul la orele de înot.

Totodată, se aprobă modificarea programului de transport și va fi înființat traseul profesional 217 care va circula de la Hornbach la Continental. De asemenea, se va prelungi traseul cu numărul 11 și vor fi introduse semicurse suplimentare pe toate traseele de elevi. Circulația pe noile trasee va începe la începutul lunii octombrie, odată cu finalizarea la pasajul gării.

Potrivit Tursib, extinderea traseului cu numărul 11 sa va face până la capătul Cartierului Arhitecților. Consiliul Concurenței a avizat favorabil proiectul contractului de delegare a gestiunii a serviciului de transport public. În itinerariu se arată că frecvența autobuzelor va fi de 15 minute.

Citește și: Se prelungește transportul public în Cisnădie. Autobuze electrice pentru Cartierul Arhitecților

Ultima oră