Alunecare de teren pe Valea Oltului. Trafic blocat total (foto)

Valea Oltuluieste complet blocat în zona localității Brezoi, la kilometrul 206+800, din cauza unei viituri.

Actualizare

Trafic deviat pe Valea Oltului din cauza alunecărilor de teren

Traficul de pe Valea Oltului a fost deviat pe DN1 către Brașov din cauza alunecărilor de teren multiple din zona localității Brezoi, județul Vâlcea.

DRDP Craiova a anunțat că drumul DN7 este blocat complet, iar restricțiile de trafic vor rămâne în vigoare pentru aproximativ 4-5 ore, până la îndepărtarea aluviunilor. Mașinile care circulă pe DN1 dinspre Sibiu vor fi redirecționate din sensul giratoriu de la Veștem, iar autovehiculele de pe autostrada A1 vor fi întoarse la nodul rutier de la Boița.

Stire inițială

Poliția și echipajele de la Drumuri se află la fața locului pentru a gestiona situația. Autoritățile estimează că traficul va fi reluat în condiții normale în aproximativ 5 ore.

Alunecare de teren pe Valea Oltului. Trafic blocat total (foto) Alunecare de teren pe Valea Oltului. Trafic blocat total (foto)Alunecare de teren pe Valea Oltului. Trafic blocat total (foto)

Important de menționat este că viitura nu s-a produs pe sectorul Lazaret-Boița, unde se desfășoară lucrări pentru Autostrada Sibiu-Pitești, secțiunea 2. Recomandăm conducătorilor auto să aleagă rute alternative.

Ultima oră