Zeci de elevi din Mediaș premiați pentru rezultatele excelente la BAC și Evaluarea Națională

Joi, 12 septembrie 2024, elevii medieșeni care au obținut rezultate deosebite la examenele de evaluare națională și bacalaureat din această vară au fost premiați, la sediul municipalității, de către primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

Cei 31 de tineri care au obținut minim nota 9.50 la cele două examene naționale, au fost recompensați cu câte o diplomă de excelență și un premiu în bani, în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare elev. Acordarea premiilor și a diplomelor pentru acești elevi a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Mediaș nr. 188/2024.

La nivelul municipiului Mediaș, conform datelor furnizate de către instituțiile locale de învățământ, 3 absolvenți de gimnaziu și 28 de absolvenți de liceu au obținut în această sesiune a examenelor naționale medii de peste 9.50. 

„În primul rând, doresc să vă felicit, este un moment extrem de important pentru un primar să îi premieze pe copiii cu cele mai bune rezultate la învățătură. Am luat această decizie pentru că mereu spun că sunteți modele pentru întreaga societate. În același timp, doresc să le mulțumesc cadrelor didactice și nu în ultimul rând părinților, cu toții știți că rezultatele bune nu se pot obține fără muncă susținută și constantă. Pe voi, cei care ați obținut aceste rezultate, nimeni nu vă poate combate atunci când vorbiți de rezultatele pe care le-ați obținut, pentru că fără muncă nimic nu se poate. Ca administrație publică locală,  noi încercăm să venim în sprijinul unităților de învățământ și, după cum se poate observa în fiecare instituție, lucrurile evoluează de la an la an, fie că este vorba de licee, școli gimnaziale, dar și grădinițe“, a transmis primarul municipiului Mediaș,  Gheorghe Roman.

Zeci de elevi din Mediaș premiați pentru rezultatele excelente la BAC și Evaluarea Națională Zeci de elevi din Mediaș premiați pentru rezultatele excelente la BAC și Evaluarea Națională Zeci de elevi din Mediaș premiați pentru rezultatele excelente la BAC și Evaluarea Națională

Ultima oră