Zeci de elevi din Mediaș premiați pentru rezultatele excelente la BAC și Evaluarea Națională

Peste 30 de absolvenți din Mediaș premiați pentru rezultate remarcabile la Bacalaureat și Evaluarea Națională.

Pe 12 septembrie, Primăria Municipiului Mediaș a premiat 31 de absolvenți pentru performanțele lor excelente la Bacalaureat și Evaluarea Națională. Ceremonia s-a desfășurat la sediul primăriei și a onorat 26 de liceeni și 5 absolvenți ai clasei a VIII-a care au obținut medii peste 9,50.

În cadrul acestei inițiative a primarului Gheorghe Roman, fiecare absolvent premiat a primit o diplomă de excelență și un premiu de 1000 de lei. Printre cei premiați s-au aflat 11 absolvenți de la Liceul Axente Sever, cu rezultate notabile: Antonia Danciu (media 9,81), Teodora Urian (9,78), Emilia Călușer (9,76), Mara Popa și Laurențiu Făgăraș (9,70), și alții.

Din totalul premianților, 6 provin de la profilul uman și 5 de la profilul real. Primăria Mediaș felicită acești tineri pentru realizările lor și le urează succes în parcursul lor academic viitor.

Zeci de elevi din Mediaș premiați pentru rezultatele excelente la BAC și Evaluarea Națională Zeci de elevi din Mediaș premiați pentru rezultatele excelente la BAC și Evaluarea Națională Zeci de elevi din Mediaș premiați pentru rezultatele excelente la BAC și Evaluarea Națională

Ultima oră