Trei sibieni reținuți pentru tâlhărie. Au bătut un străin și i-au furat banii și cardul
foto: arhivă

Trei persoane au fost reținute de către polițiștii sibieni La data de 11 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, domiciliați în Orlat, Porumbacu de Sus, respectiv Tălmaciu, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

”Cei trei sunt bănuiți că, la data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau pe strada Abatorului din municipiul Sibiu, l-ar fi lovit cu mai multe obiecte contondente pe un cetățean străin, în vârstă de 41 de ani, și i-ar fi sustras portofelul în care bărbatul avea documente personale, 400 de lei și un card bancar.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ulterior, folosindu-se de cardul bancar al victimei, tinerii ar fi efectuat mai multe cumpărături din magazine de pe raza municipiului Sibiu. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este de 1.000 de lei. De asemenea, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor trei bănuiți, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră