O turmă de capre a cucerit o parcare din Cartierul Arhitecților (video)

Un videoclip cu cinci capre debusolate plimbându-se printr-o parcare de pe strada Daniel Renard, nr. 99, din Cisnădie a captat atenția internauților. Filmarea postată pe Facebook începe să devină virală, stârnind zâmbete și amuzament în rândul locuitorilor.

Incidentul a fost raportat pe o rețea de socializare de către Ionela Dobrin Petrian, care a postat și o descriere plină de umor: „Bună ziua. Care ați pierdut niște capre, le găsiți pe strada Daniel Renard, nr 99 în parcare.” Reacțiile nu au întârziat să apară, iar unul dintre comentarii, care a stârnit hohote de râs, a fost al unui utilizator pe nume Daniel Sorin Simuțiu, care a răspuns rapid: „Sunt ale mele!”

Situația aceasta nu este una singulară în judeţul Sibiu. În urmă cu câteva luni, o altă scenă cu animale în peisaj urban a devenit virală. O turmă de oi a fost surprinsă traversând străzile din cartierul Valea Aurie. Imaginile au fost filmate de un locuitor și au devenit, la rândul lor, populare pe rețelele sociale.

Farmecul neobișnuit al animalelelor rătăcite în mediul urban

Acest tip de întâmplări, deși neobișnuit pentru un oraș modern, aduce un farmec aparte. Animalele rătăcite în mijlocul mediului urban atrag atenția prin contrastul lor cu zgomotul și agitația orașului. De fiecare dată, comunitatea reușește să găsească o notă de umor în aceste momente, iar imaginile devin rapid virale. Acestea aduc un zâmbet pe fețele celor care le urmăresc.

O turmă de capre a cucerit o parcare din Cartierul Arhitecților (video)

Pe măsură ce astfel de incidente continuă să fie înregistrate, judeţul Sibiu pare să își consolideze un renume neoficial de „orașul întâlnirilor neprevăzute cu animale domestice”. Fie că vorbim despre oi sau capre, aceste evenimente oferă localnicilor și turiștilor un motiv de amuzament și de a împărtăși clipuri inedite pe rețelele de socializare.

Ultima oră