person in black shirt playing brass colored saxophone
Photo by Ruca Souza on Pexels.com

Copiii și tinerii pasionați de muzică vor avea ocazia unică de a descoperi tainele jazz-ului, în cadrul unui Masterclass special, alături de doi muzicieni de excepție: Costi Mihai și Dominique Simionescu. Evenimentul, susținut de Maratonul Internațional Sibiu, va avea loc vineri, 13 septembrie, la ora 17:00, la Palatul Copiilor din Sibiu.

Participanții nu doar că vor învăța elemente de teorie muzicală, dar vor și cânta, interacționând activ cu colegii lor și mentorii Masterclass-ului. Muzica jazz, o formă de artă ce datează de sute de ani, continuă să inspire alte genuri muzicale precum pop, funk și rock. Acest gen muzical unic oferă un spațiu deschis pentru creativitate și exprimarea liberă a emoțiilor, iar evenimentul își propune să inspire noile generații să ducă mai departe moștenirea jazz-ului.

Masterclass-ul va oferi o experiență educativă, dar și distractivă, într-un cadru prietenos, dedicat atât învățării, cât și bucuriei de a cânta.

Pentru participare, înscrierile se fac nominal, printr-un mesaj pe WhatsApp la numărul 0766519575. Locurile sunt limitate, iar rezervările se fac în ordinea înscrierilor.

Ultima oră