Lucrările de modernizare la grădinițele „Micul Prinț“ și Nr. 7 din Mediaș au fost finalizate (foto, video)

Joi, 12 septembrie 2024, în prezența primarului municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, a fost realizată recepția lucrărilor de investiții efectuate la Grădinița cu Program Prelungit „Micul Prinț“, situată în cartierul Gloria din municipiul Mediaș, precum și la structura acestei instituții – Grădinița cu Program Prelungit nr. 7, situată pe strada Merilor.

YouTube video

  

Cele două grădinițe au beneficiat de lucrări de investiții care au constat în dotarea spațiului de joacă cu echipamente precum: balansoare, tobogane, leagăne, complexe de joacă și figurine cu arc.

Anterior achiziționării acestor echipamente de joacă, grădinițele „Micul Prinț“ și Nr. 7 au beneficiat de lucrări de pavare a curților și reparații ale aleilor, precum și rașchetarea parchetului în sălile de clasă. De asemenea, la Grădinița „Micul Prinț“ au fost recent încheiate lucrările de reparații ale instalației de alimentare cu apă și canalizare din subsolul unității.

„Am început la nivelul orașului un program de modernizare a locurilor de joacă și a parcurilor de pe domeniul public. Acest program l-am extins și la grădinițele din oraș. După cum se poate observa, am luat fiecare grădiniță la pas și nu facem altceva decât să înlocuim aparatele de joacă, să creăm condiții câtmai bune în așa fel încât copiii să fie cât mai fericiți, iar părinții să fie mulțumiți de ceea ce investim, cu fonduri de la bugetul local“,  a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

Lucrările de modernizare la grădinițele „Micul Prinț“ și Nr. 7 din Mediaș au fost finalizate (foto, video) Lucrările de modernizare la grădinițele „Micul Prinț“ și Nr. 7 din Mediaș au fost finalizate (foto, video) Lucrările de modernizare la grădinițele „Micul Prinț“ și Nr. 7 din Mediaș au fost finalizate (foto, video) Lucrările de modernizare la grădinițele „Micul Prinț“ și Nr. 7 din Mediaș au fost finalizate (foto, video)

Ultima oră