Posibile schimbări pe lista candidaților USR Sibiu la parlamentare. Adrian Echert vine cu precizări importante

La sfârșitul lunii august USR Sibiu și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Cu toate acestea, este posibil ca lista să sufere modificări în contextul care au apărut mai multe nereguli.

Potrivit USR Sibiu, procesul de desemnarea al candidaților USR Sibiu se va finaliza oficial la sfârșitul lunii septembrie. Până atunci lista candidaților va putea suferi modificări după ce, conform unor surse Ora de Sibiu, au fost reluate o parte din proceduri după ce valabilitatea unor delegați a fost pusă sub semnul întrebării.

Adrian Echert, președintele filialei USR Sibiu, a declarat că în această perioadă încă se fac verificări. „Procesul de desemnare al candidaților USR pentru alegerile parlamentare se va finaliza formal la sfârșitul lunii septembrie. Până în prezent, niciun județ din țară nu are candidații validați de Comisia Națională de Arbitraj și Biroul Național. De îndată ce vom primi un răspuns din partea forurilor naționale, vom comunica public aceste informații și vom organiza o conferință de presă cu candidații.

În această etapă, cât timp sunt în derulare termenele pentru contestații interne și verificările procedurale, nu putem oferi detalii suplimentare. USR a fost mereu un partid diferit, iar procesele noastre interne, mai complexe și mai deschise către membrii noștri decât cele ale altor partide, necesită un timp mai îndelungat, dar garantează un grad superior de transparență și democrație”, a declarat Adrian Echert, președintele filialei USR Sibiu.

Până la finele lunii septembrie, membrii USR vor anunțat lista finală cu candidații le parlamentare.

 

 

 

 

Ultima oră