Lucrări la rețeaua de gaz pe Calea Gușteriței timp de aproape o lună. Vor fi restricții de trafic

La solicitarea societății deținătoare a rețelei de gaz și a constructorului contractat de această companie, Comisia de Sistematizare a Circulației a emis un aviz favorabil pentru execuția unor lucrări de înlocuire a conductei de gaz de presiune scăzută și a racordurilor de pe Calea Gușteriței, tronsonul dintre Podul Gării și sensul giratoriu de la intersecția cu str. Macaralei, în lungime de aproximativ 600 de metri.

Astfel, de joi, 12 septembrie și până în 7 octombrie, lucrările se vor desfășura pe prima bandă în ambele sensuri de mers, nefiind astfel necesară închiderea circulației. Se va circula însă cu restricții în zona unde se lucrează. Lucrările de traversare a sensului giratoriu de la intersecția cu str. Macaralei precum și cele din dreptul străzii Treboniu Laurian se vor efectua pe timp de noapte, circulația urmând să se desfășoare alternativ, pe o bandă. 

Aceste lucrări au fost avizate în corelare cu cele în desfășurare la Podul Gării, având în vedere că acesta este închis până în data de 7 octombrie pentru lucrări de reparații capitale. 

Lucrări la rețeaua de gaz pe Calea Gușteriței timp de aproape o lună. Vor fi restricții de trafic

Ultima oră