Înfrângere usturătoare pentru fetele de la FC Hermannstadt în meciul cu Farul Constanța

Echipa feminină de fotbal FC Hermannstadt a pierdut miercuri dimineață, la Cisnădie, 1-6 cu campioana Farul Constanța, în etapa a treia a Superligii. 

Cum era de așteptat, campioana României, Farul Constanța s-a impus fără emoții la Cisnădie în disputa cu FC Hermannstadt, echipă aflată la primul sezon de Superliga. Farul a condus cu 5-0 la pauză pe FC Hermannstadt, după reușitele lui Istrate (7), Bălăceanu (13, 30), Stancu (33), Boycheva (37).

Venită în această vară la Sibiu, Antonia Stanea a marcat în poarta campioanei, acesta fiind singurul gol primit până acum în campionat de către echipa campioană. Farul a mai punctat doar o dată în partea secundă, prin Croitoru și s-a impus la final cu 6-1.

FC Hermannstadt resimte impactul cu Superliga și a pierdut cele patru meciuri disputate până acum în primul eșalon.

Academia de Fotbal Măgura joacă în competițiile oficiale sub denumirea de FC Hermannstadt, în urma unui protocol încheiat între cele două cluburi.

FC Hermannstadt: Adam – Bocăniciu, Constantinescu, I. Popa, Mărgărit – Dinescu, Muntean, D. Oana, C. Popa – Frățilă, Chirilă. Au mai jucat: Nistor, Marinescu, Gînfălean, Stanea,

Ultima oră