Handbalistele de la Măgura Cisnădie, spulberate de CSM București
Foto: Dan Potor

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a pierdut clar miercuri jocul din deplasare cu CSM București, scor 28-34, în meci în devans din etapa 3 din Liga Națională. 

În meci televizat, fetele antrenate de Victorina Bora s-au ținut bine în prima repriză a disputei din Capitală, în care, deși nu a mers apărarea și poarta, au găsit soluții în faza de atac. Echipa campioană și calificată în grupele Ligii Campionilor, CSM București avea la pauză 19-15.

După pauză, Măgura nu a mai avut suflu să țină ritmul, a greșit din ce în ce mai mult pe faza de atac, iar CSM s-a distanțat odată cu trecerea minutelor. S-a terminat 38-24, un duș destul de rece pentru echipa cisnădiană.

De la sibience s-a remarcat sârboaica Radosavljevic, impecabilă pe postul de extremă stânga, care a reușit 10 goluri. Cu patru reușite, pivotul francez Cusset a făcut și ea un joc bun.

Măgura este pe locul 10 în Liga Națională după trei jocuri, cu trei puncte, însă este de remarcat programul dificil avut de echipa sibiană în startul sezonului, în care a avut deplasări la Rapid și CSM București, echipe de Liga Campionilor. Următorul joc este programat pe 22 septembrie, în Sala Măgura, când Cisnădia va juca acasă cu Minaur Baia Mare, în etapa a patra a campionatului.

Măgura: Rajcic, Pașca, Batinovic – Radosavljevic 10, Sutranova 5, Cusset 4, Diagouraga 3, Roșu 1, Bardac 1, Abed Kader, Lovric, Toth, Tomescu, Moldoveanu. Antrenor: Victorina Bora.

Handbalistele de la Măgura Cisnădie, spulberate de CSM București

 

Ultima oră