Cât costă rochia lui Carmen Iohannis, purtată în prima zi de școală (video foto)

În prima zi a anului școlar 2024-2025, Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis și profesoară de limba engleză la Colegiul Tehnic Gheorghe Lazăr din Sibiu, a reușit să atragă toate privirile prin ținuta sa elegantă și rafinată. La deschiderea oficială a anului școlar, Carmen Iohannis a fost prezentă atât la întâlnirea cu colegii profesori, cât și la ceremonia din curtea liceului, unde s-a întâlnit cu elevii.

Pentru această ocazie specială, prima-doamnă a optat pentru o rochie vaporoasă, albă, cu imprimeuri galbene și verzi, semnată de designerul american Tory Burch. Rochia, care inițial costă 698 de dolari, este acum disponibilă la reducere pe site-ul oficial al brandului pentru 389 de dolari. Carmen Iohannis a completat ținuta cu sandale deschise la culoare, o geantă albă și ochelari de soare, iar părul i-a fost prins într-un coc lejer, scrie ziarul Libertatea.

Cât costă rochia lui Carmen Iohannis, purtată în prima zi de școală (video foto)

Rochia purtată de Carmen Iohannis este un exemplu de eleganță și stil, fiind apreciată pentru designul său rafinat și culorile vibrante. De asemenea, prima-doamnă a transmis un mesaj cald și optimist elevilor după festivitățile de deschidere a anului școlar. „Este o zi plină de emoții și de bucurie, la fel ca în fiecare început de an școlar. Mă gândesc cu drag la toți elevii, părinții și bunicii din țara asta și le doresc tuturor un an bun și rezultate frumoase. Să auzim numai de bine!”, a fost mesajul lui Carmen Iohannis.

Mai târziu, Carmen Iohannis a revenit pe Facebook cu o postare despre noul an școlar, însoțită de fotografii cu elevii săi, în care a transmis un mesaj de optimism: „Pășiți cu optimism pe drumul împlinirii voastre cu bucurii și reușite!”

Carmen Iohannis a demonstrat încă o dată atenția sa la detalii și stilul personal, alegând o rochie de designer internațional, spre deosebire de alte ocazii când a purtat creații ale designerilor români Eli Lăslean și Andreea Tincu. Aceasta reflectă preocuparea constantă a primei-doamne pentru modă și stil, fie că participă la evenimente oficiale, fie că își desfășoară activitatea profesională.

Într-un alt eveniment recent, Carmen Iohannis a fost văzută purtând o rochie similară de la Tory Burch, cu ocazia Întâlnirii Internaționale a Sașilor de la Sibiu, subliniind predilecția sa pentru brandurile de renume internațional.

Ținutele alese de Carmen Iohannis subliniază nu doar eleganța personală, ci și atenția la detalii și aprecierea pentru designul de calitate, fie că este vorba de ocazii oficiale sau de activitatea zilnică în școală.

Cât costă rochia lui Carmen Iohannis, purtată în prima zi de școală (video foto)

Ultima oră