Mediaș Bike Marathon, un nou succes. Au participat peste 500 de cicliști (foto)

Municipiul Mediaș a găzduit în data de 7 septembrie 2024 cea de-a VII-a ediție a competiției Mediaș Bike Marathon, un eveniment sportiv de amploare organizat de Primăria Municipiului Mediaș, Asociația de Turism și Ecologie Dianthus, CSM Mediaș, Asociația Mediaș 750 de ani, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, Asociației Colinele Transilvaniei, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Sibiu, și al comunității locale de cicliști.

Participanții au avut ocazia să își testeze limitele pe unul dintre cele 8 trasee diferite, cu lungimi variind între 14 și 100 km, fiecare traseu oferind provocări unice și peisaje deosebite din zona colinelor transilvane. Competiția a fost deschisă tuturor iubitorilor de ciclism, indiferent de nivelul de experiență, oferind oportunități atât pentru cicliștii amatori, cât și pentru cei profesioniști.

Pentru cei mai mici pasionați de ciclism, evenimentul a inclus și cursa Kids Race, cu trei categorii de vârstă: 10-13 ani, 7-9 ani și 5-6 ani. Copiii au avut parte de un traseu special adaptat vârstei lor, care le-a permis să se bucure de competiție într-un cadru sigur și prietenos.

”La finalul traseelor, toți concurenții au fost premiați pentru efortul și pasiunea lor, iar atmosfera de sărbătoare a continuat cu activități de socializare și divertisment pentru toți participanții și susținătorii acestora.

Mediaș Bike Marathon rămâne un eveniment emblematic pentru comunitatea locală, promovând nu doar sportul și un stil de viață activ, ci și frumusețile naturale ale regiunii și valorile comunității medieșene. 

Felicităm toți participanții și voluntarii care au contribuit la succesul acestei ediții a competiției Mediaș Bike Marathon!” spun organizatorii.

Mediaș Bike Marathon, un nou succes. Au participat peste 500 de cicliști (foto) Mediaș Bike Marathon, un nou succes. Au participat peste 500 de cicliști (foto) Mediaș Bike Marathon, un nou succes. Au participat peste 500 de cicliști (foto) Mediaș Bike Marathon, un nou succes. Au participat peste 500 de cicliști (foto) Mediaș Bike Marathon, un nou succes. Au participat peste 500 de cicliști (foto) Mediaș Bike Marathon, un nou succes. Au participat peste 500 de cicliști (foto) Mediaș Bike Marathon, un nou succes. Au participat peste 500 de cicliști (foto)

Ultima oră