Grădinița „Piticot” din Mediaș, renovată și modernizată pentru noul an școlar (foto)

​ Marți, 10 septembrie 2024, a fost efectuată recepția lucrărilor de reparații efectuate la Grădinița cu Program Prelungit „Piticot“, situată pe strada Lucian Blaga din municipiul Mediaș, în prezența reprezentanților instituției de învățământ și a reprezentanților constructorului.

În mod concret, unitatea școlară medieșeană a beneficiat de pavarea întregii curți interioare, amenajarea terasei interioare și reparația gardului de împrejmuire exterioară, lucrări care au fost recepționate astăzi, 10 septembrie 2024, de către Comisia de Recepție constituită la nivelul Primăriei Municipiului Mediaș.

De asemenea, Grădinița „Piticot“ a beneficiat, pe perioada vacanței de vară, de lucrări de investiții care au constat în dotarea spațiului de joacă cu echipamente constând în balansoare, tobogane, leagăne, complexe de joacă și o platformă rotativă.

„Pe parcursul verii, s-au realizat o serie de lucrări de reparații și investiții la unitățile de învățământ. Grădinițele au reprezentat și vor reprezenta mereu o prioritate și considerăm că este firesc să investim în locurile de joacă, în tot ceea ce înseamnă confort mărit pentru copiii noștri. Mă bucur să constat că, în marea lor majoritate, atât conducerea instituțiilor de învățământ cât și copiii, principalii beneficiari, toți sunt mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat pe parcursul verii“,  a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

Grădinița „Piticot” din Mediaș, renovată și modernizată pentru noul an școlar (foto) Grădinița „Piticot” din Mediaș, renovată și modernizată pentru noul an școlar (foto) Grădinița „Piticot” din Mediaș, renovată și modernizată pentru noul an școlar (foto) Grădinița „Piticot” din Mediaș, renovată și modernizată pentru noul an școlar (foto)

Ultima oră