Campioana României la fotbal feminin vine miercuri la Cisnădie. ”Vrem să demonstrăm ce putem”

Fetele de la FC Hermannstadt joacă miercuri, de la ora 11.00, la Cisnădie, cu campioana Farul Constanța, în etapa 3 din Superliga feminină. 

La primul sezon în Superliga feminină de fotbal, FC Hermannstadt a pornit cu trei înfrângeri din tot atâtea jocuri disputate și este situată pe locul 7 din cele 8 echipe. Cum era de așteptat, echipa de pe litoral a câștigat lejer primele două jocuri de campionat, fără a primi gol.

Cu câteva zile în urmă, Farul a pierdut finala pentru un loc în play-off-ul Ligii Campionilor, 1-3 cu Valerenga.

Fără îndoială, Farul este mare favorită în disputa de miercuri, de pe Stadionul ”Măgura”. Duelul contra celei mai bune echipe din țară la nivel feminin naște însă energii nebănuite la formația pregătită de Octavian Budică. Astfel, căpitanul Maria Constantinescu spune că ea și colegele sale sunt pregătite să facă un meci mare, impulsionate de dorința de a fi la nivelul adversarelor.

Campioana României la fotbal feminin vine miercuri la Cisnădie. ”Vrem să demonstrăm ce putem”

”Știm că ne confruntăm cu o echipă puternică, una care are multe rezultate în spate, dar fotbalul nu înseamnă doar numele sau trecutul. Înseamnă dorință, muncă în echipă și inima pe care o punem pe teren. Știm că va fi dificil, dar nu jucăm pentru a evita o înfrângere, ci pentru a demonstra ce putem face. Vom da totul, vom lupta pentru fiecare balon și nu vom lăsa nimic la voia întâmplării. Avem încredere în noi și miercuri, indiferent de rezultat, vom ieși de pe teren știind că am dat tot ce avem mai bun” a anunțat Maria Constantinescu. Talentata jucătoare de la FC Hermannstadt a depășit cu bine momentul dificil al operației de ligamente de anul trecut și a revenit pe teren la startul noului sezon, dar pe alt post, cel de fundaș central.

La echipa sibiană va lipsi miercuri Natalia Crețoiu, care a suferit o contuzie lombară la ultimul joc, 1-3 cu Vasas Femina.

Campioana României la fotbal feminin vine miercuri la Cisnădie. ”Vrem să demonstrăm ce putem”

 

Ultima oră