Aproape 200 de locuri de mormânt din Cimitirul Municipal scoase la licitație de Primărie

Serviciul Public Administrația Cimitirului Municipal Sibiu, cu sediul în Calea Dumbrăvii nr. 155, Sibiu, anunță organizarea unei licitații publice pentru concesionarea locurilor de mormânt situate în zona intrării principale a Cimitirului Municipal Sibiu.

 

Detalii despre Locurile de mormânt disponibile

Licitația vizează două categorii de locuri de mormânt. Prima categorie cuprinde 148 loturi situate la intrarea principală stânga, fiecare lot având două locuri de mormânt alăturate. A doua categorie include 41 loturi situate la intrarea principală dreapta, fiecare lot având un singur loc de mormânt.

Aproape 200 de locuri de mormânt din Cimitirul Municipal scoase la licitație de Primărie

Termene și program pentru participare

Pentru a participa, persoanele interesate trebuie să respecte următoarele termene importante: solicitarea clarificărilor se poate face până la luni, 23 septembrie 2024, ora 12:00. Depunerea ofertelor se va face luni, 30 septembrie 2024, până la ora 12:00, la sediul instituției (clădire administrativă stânga). Deschiderea ofertelor va avea loc miercuri, 2 octombrie 2024, ora 13:00, tot la sediul instituției.

Aproape 200 de locuri de mormânt din Cimitirul Municipal scoase la licitație de Primărie

Taxe și modalități de plată

Taxele necesare includ 300 lei pentru documentația de atribuire, care poate fi procurată de la sediul instituției de luni până vineri, între orele 9:00 și 14:00. De asemenea, este necesară o taxă de participare la licitație de 400 lei și o garanție de participare de 1000 lei, care se recuperează conform reglementărilor legale. Taxele pot fi achitate fie la ghișeul instituției, fie prin virament bancar.

Loturile deja adjudecate și concesionate în cadrul licitațiilor anterioare sunt excluse de la ofertare.

Ultima oră