FOTO - Arhivă
FOTO - Arhivă

Un bărbat de 47 de ani s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul șase al blocului în care locuia.

Potrivit polițiștilor sibieni, sâmbătă, la data de 7 septembrie, în jurul orei 23.30, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un bărbat a căzut de la înălțime pe Bulevardul General Vasile Milea, în municipiul Sibiu.

„Din primele verificări efectuate de către polițiști a rezultat că, la data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, un bărbat în vârstă de 47 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul 6 al blocului unde domicilia, în urma căderii survenind decesul acestuia. Nu există suspiciuni cu privire la circumstanțele morții persoanei în cauză”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Un echipaj al ISU Sibiu a încercat să îl resusciteze, însă bărbatul nu a răspuns manevrelor. „Azi-noapte cu puțin timp înainte de miezul nopții, în urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, a fost solicitată prezența unui echipaj SMURD pe bulevardul Vasile Milea, întrucât în stradă era un bărbat inconștient.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj SMURD cu medic. Un bărbat de aproximativ 47 de ani se afla în stop cardio respirator. S-au aplicat de îndată manevrele de resuscitare. Din nefericire în ciuda eforturilor făcute de echipajul medical, bărbatul nu a răspuns manevrelor, astfel medicul prezent la fața locului a declarat decesul acestuia”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Ultima oră