Mesajul Prefectului Sibiului pentru elevii care încep școala luni. „Vă îndemn să pășiți cu încredere”

Prefectul Sibiului, Mircea Crețu, a transmis un mesaj de încurajare elevilor care încep școala luni. Îi îndeamnă să pășească încrezători în această nou etapă.

„Cu ocazia începerii noului an școlar 2024-2025, doresc să vă transmit cele mai calde gânduri și urări de succes. Este un nou capitol, plin de oportunități și provocări, care vă vor ajuta să creșteți, să vă dezvoltați abilitățile și să vă construiți viitorul. Fiecare zi de școală este o șansă de a vă descoperi pasiunile și de a deveni mai buni, atât pentru voi, cât și pentru comunitatea din care faceți parte.

Vă îndemn să pășiți cu încredere și curiozitate în această nouă etapă, să vă implicați activ în activitățile școlare și să vă sprijiniți colegii. Sub îndrumarea profesorilor voștri, aveți ocazia să transformați aceste experiențe în temelii solide pentru viitor. Sunt convins că, prin muncă, perseverență și respect, veți reuși să faceți față provocărilor și să vă atingeți toate obiectivele.

Vă asigur de întregul meu sprijin și al autorităților județene, care sunt preocupate să vă ofere cele mai bune condiții pentru a învăța și a vă dezvolta. Mult succes în noul an școlar și fie ca această perioadă să fie plină de realizări și bucurii”, se arată mesajul Prefectului Județului Sibiu, Mircea Crețu.

Ultima oră