Accident pe Transfăgărășan. O motociclistă a fost rănită

Un accident a avut loc duminică pe DN 7C, pe Transfăgărășan. O motociclistă a fost transportată la spital.

“Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 7C, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. În timp ce conducea un autoturism dinspre Bâlea Lac spre Cârțișoara, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Ialomița, virează la stânga fără să se asigure și intră în coliziune cu o motocicletă condusă pe aceeași direcție de mers de către un hunedorean în vârstă de 56 de ani, care efectua manevra regulamentară de depășire a autoturismului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei de pe motocicletă, o femeie în vârstă de 36 de ani, din județul Hunedoara. Fără mari probleme de trafic”, a transmis Ipj Sibiu.

Un echipaj SMURD cu medic a intervenit pentru a acorda asistență medicală unei motocicliste. De asemenea, un echipaj al Slavamont Sibiu a a intervenit pentru acordarea primului ajutor.„Femeia în vârstă de aproximativ 36 de ani a fost preluată de la echipajul SMURD Cota 2000. Aceasta are un traumatism la picior. Este transportată la UPU Sibiu, conștientă”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

 

 

Ultima oră