Trei tineri fotbaliști ghanezi au ajuns vineri la Sibiu. FC Hermannstadt caută un nou Baba Alhassan

Cei trei tineri jucători proveniți de la „African Talent Academy” din Accra (Ghana) au ajuns de vineri la Sibiu. 

Colaborarea dintre FC Hermannstadt și Academia din Accra a avut un real succes, după ce Baba Alhasssan a fost lansat de ghanezi către Valladolid U 19, apoi a impresionat la echipa sibiană. Cum se știe, sibienii l-au vândut iarna trecută la FCSB pentru 600 mii euro.

Trei tineri fotbaliști ghanezi au ajuns vineri la Sibiu. FC Hermannstadt caută un nou Baba Alhassan

 

FC Hermannstadt a discutat de șase luni aducerea a încă trei tineri jucători ghanezi, dar formalitățile au fost unele de lungă durată. Până la urmă, cei trei jucători de la „African Talent Academy”, cei mai buni din generația lor au ajuns vineri la Sibiu, urmând a fi evaluați de către antrenorul Marius Măldărășanu.

CITEȘTE ȘI: Trei tineri ghanezi vin săptămâna viitoare la FC Hermannstadt

Conform GSP, cei trei sunt portarul Obed Ankrah, mijlocașul Patrick Ntim și atacantul John Mensah. Inițial, aceștia se vor pregăti la echipa de juniori condusă de Adrian Văsâi, pentru ca apoi să intre sub comanda antrenorului Marius Măldărășanu, unde au șanse minime să continue în acest sezon. Cel mai probabil, cei trei ghanezi vor fi împrumutați la echipe de Liga 2 sau Liga 3, unde au posibilitatea să joace și să se dezvolte, iar de anul viitor să vină în lotul sibienilor.

Trei tineri fotbaliști ghanezi au ajuns vineri la Sibiu. FC Hermannstadt caută un nou Baba Alhassan

Acționarul clubului sibian, Claudiu Rotar a anunțat încă din luna februarie venirea celor trei tinere talente. ”Îi aducem pe cei trei ghanezi în probe, un portar, un fundaș și un atacant, apoi în vară decidem dacă îi ținem în lot sau îi dăm împrumut. Vrem să aducem jucători tineri și talentați, să îi creștem și să îi vindem în câțiva ani, cum a fost și cazul lui Baba Alhassan” a anunțat Rotar cu șase luni în urmă pentru Ora de Sibiu.

CITEȘTE ȘI: FC Hermannstadt colaborează cu Academia de Fotbal din Accra, de unde a provenit Baba Alhassan. La Sibiu vin încă trei ghanezi

Ultima oră