Măgura Cisnădie reușește prima victorie din ediția actuală a Ligii Naționale de handbal
Foto: Dan Potor

Echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie a reușit sâmbătă prima victorie din actualul sezon, 27-26 cu SCM U Craiova, în etapa a doua a Ligii Naționale. 

După eșecul din prima rundă din deplasare, cu Rapid, Măgura a câștigat trei puncte imense sâmbătă, în etapa a doua, contra SCM U Craiova.

Echipa cisnădiană a avut momente bune în prima repriză, în care a condus de câteva ori cu 3 goluri diferență, dar oltencele au fost în avantaj la pauză: 12-13. SCM Craiova a fost în avantaj de 1-2 goluri până cu 9 minute înainte de final, când gazdele au revenit la conducere, 26-24. SCM a egalat din nou, finalul a fost dramatic, dar Radosavljevic a adus victoria din aruncare de la 7 metri.

Măgura a câștigat cu 27-26 și a adunat primele puncte din acest sezon, unul care se anunță foarte dificil. De remarcat și revenirea la echipa cisnădiană a portarului Marta Batinovic, după operația la ligamente suferită în iarna trecută.

Măgura:Rajcic, Pașca, Batinovic – Roșu 8, Radosavljevic 8, Diagouraga 4, Cusset 3, Bardac 2, Lovric 1, Abed Kader 1, Vizuete, Tomescu. Antrenor: Victorina Bora

Măgura Cisnădie reușește prima victorie din ediția actuală a Ligii Naționale de handbal
Foto: Dan Potor

Ultima oră