Transport gratuit pentru copiii din Șelimbăr care învață la școli din Sibiu

Copiii din Șelimbăr care învață la școli din Sibiu au transportul gratuit, în continuare.

Începând de luni, 9 septembrie, revine transportul școlar pentru elevii din Șelimbăr care frecventează școli din municipiul Sibiu, anunță primarul Marius Grecu.
Transportul va porni spre Sibiu, în perioada 9-30 septembrie, la orele 6:45 din Veștem, 7:00 din Mohu, 6:45 din Bungard și 7:00 din Șelimbăr, asigurând că elevii ajung la școală la timp și în siguranță. Returul este programat pentru ora 14:30 din gara Sibiu, oferindu-le copiilor posibilitatea de a se întoarce acasă fără probleme.

”Această inițiativă vine ca un sprijin vital pentru părinți și elevi, asigurându-le că educația rămâne o prioritate în comunitate. Îi încurajăm pe toți părinții care au ales școli din municipiul Sibiu să folosească acest serviciu. Transportul este gratuit și se adresează tuturor șelimbărenilor”, anunță primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Este important de știut că pentru copiii care nu se încadrează în acest program stabilit de administrația locală din Șelimbăr, părinții sunt invitați să trimită pe adresa de mail contact@primariaselimbar.ro ora la care încep cursurile copiii, astfel încât să se poată organiza și alte transporturi intermediare.

Orele de plecare spre Sibiu (în perioada 9-30 septembrie 2024):

6:45 Vestem
7:00 Mohu
6:45 Bungard
7:00 Șelimbăr
Returul (pentru toate localitățile comunei) va fi la ora 14.30 cu plecare din gara Sibiu.

Stațiile de îmbarcare vor fi:

Veștem- centru
Mohu- centru
Bungard- centru
Șelimbăr- toate stațiile de pe strada Mihai Viteazu și șoseaua Sibiului (magazin Lidl).

Ora de plecare spre Șelimbăr:

Ora 14:30 din gara Sibiu

Sursa foto: Pixabay

Ultima oră