Sibianul Alex Burtea, vineri la ”Podcastu' lui Pope” - Este unul dintre cei mai talentați graficieni din România (video)
(c) Daniel Filimon

Alexandru Burtea, directorul de creație al agenției PUSH Management și unul dintre cei mai talentați graficieni din România, va fi invitatul special al episodului 21 din ”Podcastu’ lui Pope”. Alex și-a lăsat amprenta în numeroase campanii de PR și proiecte vizuale, atât în România, cât și în străinătate.

Acesta este creatorul unor lucrări grafice arhicunoscute, precum cele pentru Backyard, Sibiul de Odinioară și I Love Șopa, dar și pe plan internațional, acolo unde a creat imaginea celui mai cunoscut restaurant din Bali.

“Pot să zic că am adus idei în piață sau în jurul meu care au prins foarte bine și chiar unele au schimbat cursul lucrurilor la un nivel foarte mare. Cea mai importantă resursă este creativitatea. E mult mai importantă ca partea financiară sau orice altceva” a dezvăluit directorul de creație al agenției PUSH Management.

Citește și: Alex Burtea, sibianul care a creat imaginea celui mai cunoscut restaurant din Bali – „Merlin’s” are peste 2 miliarde de vizualizări pe TikTok

Agenția de management și marketing împlinește anul acesta 20 de ani, iar această longevitate admirabilă face ca PUSH să fie una dintre puținele agenții din România care au reușit să se mențină pe piață atât de mult timp, demonstrând o capacitate adaptare și inovație într-o industrie în continuă schimbare.

În discuția purtată cu Dragoș Popescu, Alex Burtea a dezvăluit de asemenea proiectele sale de suflet și provocările majore din cariera sa de-a lungul celor 20 de ani de activitate.

Episodul cu numărul 21 va fi difuzat vineri, 6 septembrie, la ora 20:30, pe Ora de Sibiu!

Ultima oră