Polițistul din Sibiu care a bătut un șofer a scăpat de arestul preventiv

Polițistul, care a lovit cu bestialitate un șofer de 18 ani în orașul Cisnădie și care a fost reținut pentru 24 de ore, este acum cercetat în libertate și se află sub control judiciar pentru lovire și alte violențe.

Polițistul care a bătut un șofer la Cisnădie a fost reținut miercuri pentru 24 de ore. Potrivit Parchetului de lângă Judecătoria Sibiu, bărbatul de 42 de ani este acum cercetat în libertate, odată ce măsura de reținere a expirat.

Bărbatul de 42 de ani a bătut un șofer începător într-o benzinărie din Cisnădie. Acesta l-a lovit pe tânărul de 18 ani cu picioarele și pumnii până când mai mulți martori oculari au intervenit în aplanarea conflictului. Referitor la această situație, IPJ Sibiu a oferit o declarație marți seara în care a susținut că polițistul este cercetat oficial. (DETALII AICI)

Reamintim că scandalul a izbucnit duminică între doi șoferi într-o benzinărie din orașul Cisnădie. Șoferul unei utilitarei, polițist din Sibiu aflat în timpul liber, l-a lovit cu pumnii pe un alt conducător auto.

 

Ultima oră