Marius Măldărășanu a refuzat oferta de la Sepsi. ”Rămân până îmi expiră contractul”

Antrenorul de la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a avut pe masă în urmă cu câteva zile o ofertă clară de la Sepsi Sfântu Gheorghe, dar a preferat să rămână la Sibiu.

După  succesul istoric din ultima etapă, 6-2 cu Poli Iași, Marius Măldărășanu a fost ofertat de Sepsi Sfântu Gheorghe, club care s-a despărțit de neamțul Bernd Storck. Covăsnenii s-au oferit să achite clauza de reziliere a contractului lui Măldărășanu cu Sibiul, cifrată la doar 50.000 de euro.

Măldărășanu a anunțat însă public că a refuzat oferta din Superliga, fiind atașat de Sibiu. ”Eu nu o să pronunț nume nici de echipe, nici de patroni. Vă pot doar spune că imediat după victoria cu Poli Iași am avut ocazia să plec o formație din Liga 1. Nu o să dau niciodată nume, câtă vreme sunt angajatul cuiva. Cei care mă voiau îmi plăteau clauza de reziliere! Dar, tot ca într-o relație, eu mă despart greu de cineva când atașez de acel cineva. Așa și cu echipa de aici, e o muncă de trei ani și mai bine, nu știu… n-am putut să fac pasul. Sunt mai sentimental, să zicem. Plus că eu sunt un om credincios. Cred că primul gând vine de la Dumnezeu. Iar primul gând a fost să rămân unde sunt” a declarat Măldărășanu pentru IAMSport.

”Nu am primit ofertă de prelungire”

Actualul tehnician al sibienilor spune că probabil va pleca la finalul acestui sezon, când îi expiră acordul cu FC Hermannstadt. ”Mie nu mi s-a făcut până acum nicio ofertă de prelungire. Mai e vreme, oricum…Mai întâi, ar trebui să mi se propună ceva. N-am cum să discut despre ceva ce nu există. Dacă nu se întâmplă nimic deosebit, plec de la Sibiu când îmi expiră contractul, vara viitoare. Teoretic, rămân la Sibiu până vara viitore, practic, doar bunul Dumnezeu știe!” a mai spus antrenorul principal al echipei de pe malul Cibinului.

După succesul cu FCSB, scor 2-0, Claudiu Rotar, unul dintre acționarii echipei a anunțat public că îi va propune tehnicianului prelungirea acordului.

”S-au încasat peste 2 milioane de euro din vânzări de jucători”

Măldărășanu a comentat și tratativele anunțate de presa centrală cu Adi Mutu și negate de Claudiu Rotar, acționarul clubului sibian. ”Pe mine m-a deranjat că nimeni n-a vrut să înțeleagă că rezultatele nu pot apărea peste noapte, mai ales când lotul suferă în permanență modificări. De când sunt eu aici, de trei ani și ceva, cred că s-au încasat peste două milioane de euro din vânzările de jucători. Sigur, au fost aduși alții, însă acei fotbaliști, oricât ar fi de buni, au nevoie de un timp de acomodare. Ei cu echipa, echipa cu ei. Nu mai pun la socoteală faptul că unii vin după luni întregi în care nu au jucat sau nu s-au antrenat în mod organizat. Și în momentele dificile, și acum, când suntem pe val, eu muncesc la fel, sunt același Marius Măldărășanu. Încerc să-mi păstrez echilibrul indiferent de ce se întâmplă în jurul meu” a mai spus tehnicianul pentru IAMSport.

Marius Măldărășanu a refuzat oferta de la Sepsi. ”Rămân până îmi expiră contractul”

 

Ultima oră