Voința Sibiu are un nou antrenor principal

Echipa de Liga 4 Voința Sibiu a anunțat că l-a numit antrenor principal pe fostul atacant al echipei, Gabriel Dugulan. 

După ce a ratat sezonul trecut titlul județean, Voința Sibiu atacă noul sezon la Liga 4 cu o echipă schimbată în mare parte.

Schimbări semnificative sunt pe banca tehnică, acolo unde fostul jucător al echipei, Gabriel Dugulan s-a reîntors în calitate de antrenor principal, după ce a obținut licența UEFA B. Staff-ul este completat de Lucian Marcu, care rămâne antrenor secund, dar și de Lucian Pandea, care va fi preparator fizic.

Voința Sibiu are un nou antrenor principal

Voința a anunțat și o serie importantă de transferuri: Mihai Ban (juniorii FC Hermanstadt), Cristian Standima (ACS Mediaș), Laurențiu Fogoroși (Quantum Arsenal), Tiberiu Ghel, Răzvan Albean, Sebastian Gârlonța (toți trei de la Leii Șura Mică), Eduard David Achim, Luca Stănese (ambii de la CSC Șelimbăr juniori), George Cioban (CIL Blaj), Mirel Balica, Alexandru Ganea și Paul Cotoară (toți trei de la Inter Sibiu), Laurențiu Fising (CF Motril), Ilie Prodea, Alexandru Ban (ambii de la FC Avrig).

Din lotul care a încheiat sezonul trecut cu trofeul județean al Cupei României au rămas doar Samoilă, Doda, Pavel, Kelimeris, Hulpușiu și Goia.

Voința Sibiu are un nou antrenor principal

Ultima oră