Restricții de trafic la Mediaș pentru competiția de ciclism din weekend

Restricții de circulație pe perioada desfășurării competiției Mediaș Bike Marathon 2024.

Cu ocazia desfășurării competiției „Mediaș Bike Marathon“ 2024, vor fi instituite în municipiul nostru anumite măsuri speciale în ceea ce privește circulația rutieră. Astfel, accesul pe Str. Johannes Honterus va fi restricționat vineri, 6septembrie 2024, de la ora 16:00 și până la ora 21:30, iar în data desfășurării concursului – sâmbătă, 7 septembrie, restricțiile de trafic se vor aplica pe străzile Johannes Honterus și Petru Rareș, de la ora 6:00 până la ora 19:00.

Deoarece startul și încheierea competiției vor avea loc pe strada Johannes Honterus, riveranii sunt rugați să nu parcheze pe această stradă în perioada 67 septembrie, ci să folosească în acest scop curtea Liceului Teoretic ,,Roth – Oberth“, cu acces de pe strada Petru Rareș, cu obligativitateade eliberare a locației până cel mai târziu sâmbătă, 7 septembrie ora 20:00, în vederea organizării serbării de început de an școlar.

De asemenea, în data de 7 septembrie 2024, între orele 9:00 și 17:00, pentru a pentru a facilita desfășurarea concursului, se recomandă folosirea de rute alternative sau circulația cu maximă prudență a tuturor participanților la trafic, pe traseul de start: Johannes Honterus – Nicolae TitulescuDupă Zid – Târnavei –Șt. O. Iosif –Cloșca –Avram Iancu –Nicolae Filipescu Mărășești –Gheorghe Lazăr –Buzdului – Lutăriei – Plopului și pe traseul de sosire cuprinzând str. Plopului – 9 Mai – pasaj CFR – Petru Maior – Aurel Vlaicu – Intrarea Aviației – PiloțilorDig Târnavă – Titu Maiorescu – Nicolae Titulescu – Johannes Honterus.

Invităm toți medieșenii să ia parte la această manifestare, în calitate de spectatori și susținători ai cicliștilor participanți la competiție.

Restricții de trafic la Mediaș pentru competiția de ciclism din weekend

Ultima oră