Polițist din Sibiu prins băut la volan pe Litoral în Mamaia
foto: arhivă

Un polițist din Sibiu, aflat în timpul liber, a fost prins de IPJ Constanța în timp ce conducea fără permis și în stare de ebrietate, în Mamaia. IPJ Sibiu face cercetări.

Polițiștii sibieni informează că „la data de 19 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a informat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la data de 17 august a.c., în jurul orei 00.15, în județul Constanța, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, ofițer de poliție în cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, aflat în timpul liber, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul personal sub influența alcoolului.

Astfel, la nivelul I.P.J. Sibiu, s-a dispus declanșarea cercetării prealabile a polițistului în cauză.

În prezent, acesta își desfășoară activitatea conform atribuțiilor prevăzute în fișa postului, cu mențiunea că nu deține dreptul de a conduce autospecialele unității întrucât dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

Totodată, vă informăm că, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, se pune un accent deosebit pe verificarea stării psiho – fizice a polițiștilor, atât în timpul programului de serviciu, cât și în timpul liber, fiind efectuate frecvent instruiri și acțiuni pe linia prevenirii și combaterii implicării cadrelor M.A.I. în evenimente deosebite, produse pe fondul încălcării normelor rutiere, evenimente ce pot aduce prejudicii atât vieții și bunurilor, cât și imaginii publice a instituției”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Ultima oră