CSU Sibiu a terminat pe ultimul loc la Memorialul Tordai

CSU Sibiu a pierdut clar joi seara finala mică a Memorialului Elemer Tordai, 71-100 cu CSM Tg. Mureș și ”vulturii” au terminat pe ultimul loc. 

În finala mare a Memorialului Tordai, Rilski Sportist (Bulgaria) s-a impus în disputa cu CS Vâlcea 1924, scor 82-74. Bulgarii erau favoriții turneului, fiind campioană în țara vecină și urmând să joace în preliminariile Ligii Campionilor.

Trupa lui Rinkevicius a cedat miercuri semifinala cu Rilski, scor 61-78. Joi, în finala mică cu CSM Tg. Mureș era de așteptat un meci echilibrat, însă nu a fost așa. Mureșenii s-au impus categoric, cu 100-71, semn că Rinkevicius mai are de lucrat mult, în special pe partea defensivă.  Pentru sibieni au punctat joi: Dragoste (21), Gross (11), Colak (10), Schizas (8), Pipkins (6), Zetos (5), Popa (3), Banciu (3), Otgon (2) și Drăgan (2).

Cu siguranță, rezultele de la Memorialul Elemer Tordai aduc destulă îngrijorare în rândul fanilor echipei. La Cupa Timișoara, ”vulturii” au cedat cu echipa locală SCM și au câștigat cu sârbii de la Mladost, 73-69. De la galben-albaștri a lipsit doar Adamovic, care se recupererează după o problemă musculară.

Ultimul joc amical pentru sibieni va fi pe 11 septembrie, cu CSM Oradea.

Elemer Tordai a fost unul dintre jucătorii emblematici ai clubului de pe Cibin, fiind campion cu CSU Atlassib, atât în 1995, cât şi în 1999.

CSU Sibiu a terminat pe ultimul loc la Memorialul Tordai

 

Ultima oră