Polițistul bătăuș din Sibiu, reținut și băgat în arest
Polițistul, care a lovit cu bestialitate un șofer de 18 ani în orașul Cisnădie, a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițistul care a bătut un șofer la Cisnădie a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit Parchetului de lângă Judecătoria Sibiu. Bărbatul de 42 de ani a bătut un șofer începător într-o benzinărie din Cisnădie. Acesta l-a lovit pe tânărul de 18 ani cu picioarele și pumnii până când mai mulți martori oculari au intervenit în aplanarea conflictului. Referitor la această situație, IPJ Sibiu a oferit o declarație marți seara în care a susținut că polițistul este cercetat oficial. (DETALII AICI)

„În data de 01.09.2021, ora 19:30, suspectul, o persoană de sex masculin, în vârstă de 39 de ani, agent de poliție în cadrul IPJ Sibiu – Serviciul Operațiuni Speciale, a condus autoutilitara tip platformă Iveco în sensul giratoriu al străzilor Șelimbărului, Sibiului și Cindrelului din oraș Cisnădie și a intrat într-un conflict cu persoana vătămată, conducătorul autoturismului marca Opel. Suspectul a coborât din autoutilitară și s-a îndreptat spre autoturismul persoanei vătămate, lovindu-l cu piciorul drept în zona capului, prin geamul deschis al portierei. Ulterior suspectul a continuat să lovească persoana vătămată cu pumnii în zona feței.

Persoana vătămată a încercat să deschidă portiera autoturismului, fiind blocat de suspect. Suspectul s-a împins în portieră cu genunchiul ceea ce a condus la distrugerea portierei.

După sesizarea organelor de poliție de către persoana vătămată, cauza a fost preluată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în anchetă proprie.
Față de suspect, procurorul a dispus, în data de 03.09.2024, măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore.

Măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură
penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul de presă remis presei.

Reamintim că scandalul a izbucnit duminică între doi șoferi într-o benzinărie din orașul Cisnădie. Șoferul unei utilitarei, polițist din Sibiu aflat în timpul liber, l-a lovit cu pumnii pe un alt conducător auto.

 

 

Ultima oră